El Follet Oriol I L Estrany Encanteri

Colorroad.es El Follet Oriol I L Estrany Encanteri Image
DESCRIPCIÓN

El follet Oriol i els seus amics troben una granota. La granota està trista perquè ha patit un encanteri i ha deixat de ser el príncerp que era. Necessita que algú desfaci l'encanteri. La Irina fa un petó a la granota, però aquesta no es converteix en un príncep, sinó en un malvat ogre.

El follet Oriol i els seus amics troben una granota. La granota està trista perquè ha patit un encanteri i ha deixat de ser el príncerp que era. Necessita que algú desfaci l'encanteri. La Irina fa un petó a la granota, però aquesta no es converteix en un príncep, sinó en un malvat ogre. El nostre heroi tramarà un pla enginyós perquè l'ogre no se surti amb la seva i el poble pugui viure tranquil.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,87 MB
AUTOR(A) Oscar Sarda
FECHA 2010
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de El Follet Oriol I L Estrany Encanteri con colorroad.es. Lea el PDF de El Follet Oriol I L Estrany Encanteri en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Follet Oriol I L Estrany Encanteri y otros libros de Oscar Sarda.

El follet Oriol i els seus amics troben una granota. La granota està trista perquè ha patit un encanteri i ha deixat de ser el príncerp que era. Necessita que algú desfaci l'encanteri. La Irina fa un petó a la granota, però aquesta no es converteix en un príncep, sinó en un malvat ogre. El nostre heroi tramarà un pla enginyós perquè l'ogre no se surti amb la seva i el poble pugui ...