El Follet Oriol I L Estrany Encanteri

Colorroad.es El Follet Oriol I L Estrany Encanteri Image
DESCRIPCIÓN

Follet Oriol i l'estrany encanteri, El Sardà, Òscar Barcanova Més informació. Detalls del producte. Informació extra Descripció. El follet Oriol i els seus amics troben una granota. La granota està trista perquè ha patit un encanteri i ha deixat de ser el príncerp que era. Necessita que algú desfaci l' encanteri.

El follet Oriol i els seus amics troben una granota. La granota està trista perquè ha patit un encanteri i ha deixat de ser el príncerp que era. Necessita que algú desfaci l'encanteri. La Irina fa un petó a la granota, però aquesta no es converteix en un príncep, sinó en un malvat ogre. El nostre heroi tramarà un pla enginyós perquè l'ogre no se surti amb la seva i el poble pugui viure tranquil.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,22 MB
AUTOR(A) Oscar Sarda
FECHA 2010
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro El Follet Oriol I L Estrany Encanteri en formato PDF. El libro El Follet Oriol I L Estrany Encanteri en formato MOBI. El libro El Follet Oriol I L Estrany Encanteri en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Oscar Sarda. Disfruta leyendo con el sitio web colorroad.es.

El follet Oriol i els seus amics troben una granota. La granota està trista perquè ha patit un encanteri i ha deixat de ser el príncerp que era. Necessita que algú desfaci l'encanteri. La Irina fa un petó a la granota, però aquesta no es converteix en un príncep, sinó en un malvat ogre. El nostre heroi tramarà un pla enginyós perquè l'ogre no se surti amb la seva i el poble pugui ...