La Nostra Champions

Colorroad.es La Nostra Champions Image
DESCRIPCIÓN

L'Arnau, l'Emili, la Piera, en Bakari i en Llagosta continuen fent classes al futbol base de la Masia i es preparen per al Torneig Internacional Aleví. Un nou jugador, que es comporta de manera estranya, s'incorporarà a l'equip i els sorprendrà. Junts aprendran que les dificultats a vegades són bones per cr...

LArnau, lEmili, la Piera, en Bakari i en Llagosta continuen fent classes al futbol base de la Masia i es preparen per al Torneig Internacional Aleví. Un nou jugador, que es comporta de manera estranya, sincorporarà a lequip i els sorprendrà. Junts aprendran que les dificultats a vegades són bones per créixer i superar obstacles.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,28 MB
AUTOR(A) Pep Basora
FECHA 2013
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de La Nostra Champions en formato electrónico. En colorroad.es encontrará el libro de La Nostra Champions en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Nostra Champions en tu teléfono, tableta o navegador!

L'Arnau, l'Emili, la Piera, en Bakari i en Llagosta continuen fent classes al futbol base de la Masia i es preparen per al Torneig Internacional Aleví. Un nou jugador, que es comporta de manera estranya, s'incorporarà a l'equip i els sorprendrà. Junts aprendran que les dificultats a vegades són bones per créixer i superar obstacles.