Joan Alcover Maspons: El Poeta Huma Colpit Per La Dissort

Colorroad.es Joan Alcover Maspons: El Poeta Huma Colpit Per La Dissort Image
DESCRIPCIÓN

Maspons is a fictional character from the 2006 film El coronel Macià. Francisco Maspons y Labrós Person. D. Francisco de Sales Maspons y Labrós — in Catalan, Francesc de Sales Maspons i Labrós — was a Catalan folklorist, doctor of law and notary, as well as brother of the writer Maria del Pilar Maspons i Labrós.

Maria Antònia Perelló Femenia ens ofereix en aquest llibre deliciós una magnífica biografia de Joan Alcover, el gran poeta mallorquí, sàviament combinada amb reproduccions dels documents gràfics que se’n conserven --fotografies de l’autor i dels seus familiars i amics, manuscrits i primeres edicions, guardons i títols, cartes, etc.-- que són el testimoni de la seva vida i dels seus fets. Pau Alcover, fill del poeta i membre fundador de l’Obra Cultural Balear, va llegar a aquesta institució la casa del seu pare perquè en fes la seva seu.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,35 MB
AUTOR(A) Antonia Maria Perello
FECHA 2008
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Joan Alcover Maspons: El Poeta Huma Colpit Per La Dissort en formato PDF. El libro Joan Alcover Maspons: El Poeta Huma Colpit Per La Dissort en formato MOBI. El libro Joan Alcover Maspons: El Poeta Huma Colpit Per La Dissort en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Antonia Maria Perello. Disfruta leyendo con el sitio web colorroad.es.

Volum de poesia completa editat per Gall Editor. Coberta de l'estudi de M. Antònia Perelló Joan Alcover Maspons. El poeta humà colpit per la dissort. Obra. Prosa. Joan Alcover en els seus millors escrits. Barcelona: Arimany, 1976. Poesia. Cap al tard. Barcelona: Gustau Gili, 1909 / Palma: Moll, 1997; (ed. rev.) 2008.