Educar Amb 100 Piulades: L Abecedari De Les Persones Positives

Colorroad.es Educar Amb 100 Piulades: L Abecedari De Les Persones Positives Image
DESCRIPCIÓN

Amb poques paraules ens entenem nosaltres mateixos i ens entenen els fills que tenen tot el dret de ser ben educats pels seus pares. És per això que m'he animat a escriure "Educar amb 100 piulades. L'abecedari de les persones positives", magníficament editat per Editorial la vocal de lis.

Com ho podem fer per tenir sempre un bon ànimi una actitud positiva que faci més amable la convivència?Victòria Cardona, avalada per la seva experiència personal i professional proposa la resposta en aquest llibre amb un format agradable i atractiu. Ens diu que «educar es pot fer amb frases breus, clares i concretes com la frase d’un tuit ja que els llargs discursos poden resultar molt feixucs. El que educa és el testimoni d’una vida amable i coherent perquè atrau».A Educar amb 100 piulades. L’Abecedari de les persones positives hi trobarem alfabèticament paraules i verbs amb un missatge positiu. És un recull d’articles, vivències, històries, faules, entrevistes…Tots comencen amb un tuit.En tot l’abecedari el lector o lectora -jove o adult- hi pot descobrir l’alegria de viure el present amb optimisme i no fer cas de missatges negatius i atemoridors, per això al final de cada capítol hi trobem una frase suggeridora per la reflexió personal.Comença el llibre amb l’A d’Abraçada. Abraçades a dojo…I, s’acaba, amb la Zeta de Zero perquè el zero de l’autora no és un zero a l’esquerra, és un zero que suma, que multiplica i que arriba a l’infinit.Cada pàgina és com la piulada ben dita a cau d’orella que anima a créixer. Bon inici de lectura, doncs amb aquests tuits que serien com la transcripció del cant dels oc...

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,99 MB
AUTOR(A) Victoria Cardona
FECHA 2017
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Educar Amb 100 Piulades: L Abecedari De Les Persones Positives con colorroad.es. Lea el PDF de Educar Amb 100 Piulades: L Abecedari De Les Persones Positives en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Educar Amb 100 Piulades: L Abecedari De Les Persones Positives y otros libros de Victoria Cardona.

El que educa és el testimoni d'una vida amable i coherent perquè atrau». A Educar amb 100 piulades. L'Abecedari de les persones positives hi trobarem alfabèticament paraules i verbs amb un missatge positiu. És un recull d'articles, vivències, històries, faules, entrevistes… Tots comencen amb un tuit.