Paraules (Meva Prim. Pisarra)

Colorroad.es Paraules (Meva Prim. Pisarra) Image
DESCRIPCIÓN

Quan la meva veu calli amb la mort, el meu cor et continuarà parlant d'amor. -Rabindranath Tagore-Hi ha dos tipus d'adéus, els que et fan mal i els que et canvien. ... Les paraules no arriben mai si el que has de dir desborda l'ànima, però escolta'm bé ; quan faci falta, estaré al teu costat per si em necessites.

Aprèn a escriure l'abecedari i copia les paraules a la pissarra màgica. Per esborrar les lletres, només hauràs de tomar a introduir la pissarra al seu lloc. Desapareixeran com per art de magia!

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,24 MB
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2014
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Paraules (Meva Prim. Pisarra) con colorroad.es. Lea el PDF de Paraules (Meva Prim. Pisarra) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Paraules (Meva Prim. Pisarra) y otros libros de Vv.aa..

La Meva Salut (LMS) és un espai digital personal, de consulta i de relació, que permet a la ciutadania disposar de la seva informació personal de salut i d'altres serveis en línia per fer tràmits, consultes i tenir cura de la seva salut.. Inclou la informació que s'ha generat per l'atenció sanitària prestada en algun dels centres assistencials públics, com ara el pla de medicació ...