Llei 19/2014, Del 29 De Desembre, De Transparència, Accés A La Informació Pública I Bon Govern

Colorroad.es Llei 19/2014, Del 29 De Desembre, De Transparència, Accés A La Informació Pública I Bon Govern Image
DESCRIPCIÓN

La regulació del registre de grups d'interès a la llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern. Autor: Enric R. Bartlett Castellà/Sílvia Vèrnia Trillo: Càrrec: ... igual que en el Registre de transparència .

Text de la Llei sobre la transparència, l'accés a la informació pública i el bongovern, aprovada pel Govern de la Generalitat de Catalunya, que neix ambla voluntat de recuperar i incrementar la confiança dels ciutadans envers lagestió pública i la política, facilitar i promoure el retiment de comptes, igarantir l'ètica dels gestors públics i els governants. Inclou un índexsistemàtic i un altre d'analític.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,37 MB
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2015
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Llei 19/2014, Del 29 De Desembre, De Transparència, Accés A La Informació Pública I Bon Govern con colorroad.es. Lea el PDF de Llei 19/2014, Del 29 De Desembre, De Transparència, Accés A La Informació Pública I Bon Govern en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Llei 19/2014, Del 29 De Desembre, De Transparència, Accés A La Informació Pública I Bon Govern y otros libros de Vv.aa..

Amb aquest tràmit podeu exercir el dret d'accés a la informació pública que reconeix la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern.. El dret d'accés a la informació pública es pot exercir a partir dels setze anys.. És un tràmit gratuït sempre que les dades siguin consultades en el lloc on es troben dipositades o si ...