Toponimia Major Actual De Les Terres De L Ebre

Colorroad.es Toponimia Major Actual De Les Terres De L Ebre Image
DESCRIPCIÓN

Terres de l'Ebre A Ebre.com tens tota la informació sobre els parcs, llocs d'interés, restaurants, allotjaments, excursions i activitats. T'oferim la possibilitat d'afegir el teu negoci gratis i opinar sobre els llocs.

La toponímia ha estat un problema crònic a les Terres de l'Ebre, ja sigui per qüestions lingüístiques o etimològiques o de situació geogràfica, amb major raó quan alguns topònims es repeteixen per diversos termes municipals tot presentant grafies variades i, en qualsevol dels aspectes, presentant dificultats a les institucions oficials i paraoficials, públiques i privades, dels professionals i dels estudiosos, de tothom, de manera que el desert informatiu reclamava una obra de consulta urgent.L'autor fa dècades que treballa en toponímia històrica i ha col·laborat amb organismes nacionals i estatals especialitzats, a la vegada que ha dinamitzat grups d'estudis locals i ha intervingut en algunes de les revisions de la cartografia recents.Davant una realitat que tant afecta la societat, aquest diccionari pretén ésser una eina de treball i de consulta, precisa i descriptiva a afrontar les dificultats i aportar els valors d'estricta actualitat per tal de constituir la resposta a la necessitat generalitzada i a fer el servei requerit a les institucions i als professionals.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,36 MB
AUTOR(A) Ramon Miravall
FECHA 2007
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Toponimia Major Actual De Les Terres De L Ebre en formato electrónico. En colorroad.es encontrará el libro de Toponimia Major Actual De Les Terres De L Ebre en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Toponimia Major Actual De Les Terres De L Ebre en tu teléfono, tableta o navegador!

L'Ebre Notícies. Dimecres 5 d'abril. L'Ebre Notícies. 57:21 15 reproduccions. MENYS INVERSIÓ DE L'ESTAT A LES TERRES DE L'EBRE Els pressupostos generals de l'Estat per 2017 retallen novament la inversió a les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona.