Toponimia Major Actual De Les Terres De L Ebre

Colorroad.es Toponimia Major Actual De Les Terres De L Ebre Image
DESCRIPCIÓN

Toponímia major de les Terres de l'Ebre i del Maestrat: divergència i adequació entre formes oficials i formes populars (enllaç) Toponímia major de les Terres de l'Ebre i del Maestrat: divergència i adequació entre formes oficials i formes populars (2008) Autor: Xavier Rull

La toponímia ha estat un problema crònic a les Terres de l'Ebre, ja sigui per qüestions lingüístiques o etimològiques o de situació geogràfica, amb major raó quan alguns topònims es repeteixen per diversos termes municipals tot presentant grafies variades i, en qualsevol dels aspectes, presentant dificultats a les institucions oficials i paraoficials, públiques i privades, dels professionals i dels estudiosos, de tothom, de manera que el desert informatiu reclamava una obra de consulta urgent.L'autor fa dècades que treballa en toponímia històrica i ha col·laborat amb organismes nacionals i estatals especialitzats, a la vegada que ha dinamitzat grups d'estudis locals i ha intervingut en algunes de les revisions de la cartografia recents.Davant una realitat que tant afecta la societat, aquest diccionari pretén ésser una eina de treball i de consulta, precisa i descriptiva a afrontar les dificultats i aportar els valors d'estricta actualitat per tal de constituir la resposta a la necessitat generalitzada i a fer el servei requerit a les institucions i als professionals.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,20 MB
AUTOR(A) Ramon Miravall
FECHA 2007
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Toponimia Major Actual De Les Terres De L Ebre con colorroad.es. Lea el PDF de Toponimia Major Actual De Les Terres De L Ebre en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Toponimia Major Actual De Les Terres De L Ebre y otros libros de Ramon Miravall.

Toponimia major actual de les terres de es un gran libro escrito por el autor Ramon Miravall. En nuestro sitio web de WWW.CONVITEGOURMET.MX puede encontrar el libro de Toponimia major actual de les terres de en formato PDF. Más de 10,000 libros, únete a nosotros !!!