Quina Emoció!

Colorroad.es Quina Emoció! Image
DESCRIPCIÓN

Andanzas e amizades dun robot pequeno (Infantil E Xuvenil - Merlín - De 7 Anos En Diante) PDF Online

Des d’un bon començament, les cares són per als nadons el mitjà més important que tenen per orientar-se en el món. Les cares els transmeten el sentiment de no estar sols, són el reflex de les emocions i motiven la comunicació. Quan els nens tenen sis mesos, els encanta mirar fotografies d’altres nens i reaccionen davant dels seus gestos. Aquest llibre presenta diferents emocions extretes de les experiències més primàries dels infants, i gràcies al mirallet que trobaran a la darrera pàgina, el llibre esdevindrà un petit tresor ben personal.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,33 MB
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2010
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Quina Emoció! en formato PDF. El libro Quina Emoció! en formato MOBI. El libro Quina Emoció! en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web colorroad.es.

Quina emoció! La Berta se'n va de colònies: Volume 4 (Contes educació emocional) (Catalán) Tapa blanda - 21 abr 2015. de Júlia Prunés Massaguer (Autor), Bernadette Cuxart (Ilustrador) 5,0 de 5 estrellas 1 valoración. Ver los formatos y ediciones Ocultar otros ...