Quina Emoció!

Colorroad.es Quina Emoció! Image
DESCRIPCIÓN

La Colección Educación Emocional, crece este 2015 con el cuento "¡Qué emoción! Berta se va de colonias". Una aventura con más de 50 emociones, que la protagonista y sus compañeros de clase, aprenderan a identificar y a regular. ¡Ven con nosotros de colonias a La Granja, será muy emocionante!

Des d’un bon començament, les cares són per als nadons el mitjà més important que tenen per orientar-se en el món. Les cares els transmeten el sentiment de no estar sols, són el reflex de les emocions i motiven la comunicació. Quan els nens tenen sis mesos, els encanta mirar fotografies d’altres nens i reaccionen davant dels seus gestos. Aquest llibre presenta diferents emocions extretes de les experiències més primàries dels infants, i gràcies al mirallet que trobaran a la darrera pàgina, el llibre esdevindrà un petit tresor ben personal.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,19 MB
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2010
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Quina Emoció! con colorroad.es. Lea el PDF de Quina Emoció! en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Quina Emoció! y otros libros de Vv.aa..

El passat divendres, 10 de desembre, els nens i les nenes de P3, P4 i P5 van anar al pati a buscar el Tió de l'escola. Amb molta il·lusió i nervis van buscar per tots els racons amb els ulls ben oberts. Quina emoció… Llegeix més»