Quina Emoció!

Colorroad.es Quina Emoció! Image
DESCRIPCIÓN

Biennal de Pensament - Ciutat Oberta Quina emoció! Quina Emoció? Pati de les Dones Amb Georges Didi-Huberman i Jordi Nomen.

Des d’un bon començament, les cares són per als nadons el mitjà més important que tenen per orientar-se en el món. Les cares els transmeten el sentiment de no estar sols, són el reflex de les emocions i motiven la comunicació. Quan els nens tenen sis mesos, els encanta mirar fotografies d’altres nens i reaccionen davant dels seus gestos. Aquest llibre presenta diferents emocions extretes de les experiències més primàries dels infants, i gràcies al mirallet que trobaran a la darrera pàgina, el llibre esdevindrà un petit tresor ben personal.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,18 MB
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2010
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Quina Emoció! con colorroad.es. Lea el PDF de Quina Emoció! en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Quina Emoció! y otros libros de Vv.aa..

L'emoció, en la seva definició més general, és un intens estat mental que sorgeix en el sistema nerviós de manera espontània i provoca una resposta psicològica positiva o negativa. És un impuls involuntari originat com a resposta als estímuls de l'ambient que indueix sentiments tant a l'ésser humà com en animals i que desencadena conductes de reacció automàtica.