La Veritat Sobre Les Drogues: Tot El Que Volies Saber Sobre Les D Rogues Legals I Il.legals

Colorroad.es La Veritat Sobre Les Drogues: Tot El Que Volies Saber Sobre Les D Rogues Legals I Il.legals Image
DESCRIPCIÓN

La veritat sobre les proves de drogues casolanes per a adolescents. Els kits de prova de drogues casolanes venuts a Internet poden facilitar que els pares posin a prova els seus fills sobre substàncies il·legals, ... Fins i tot els qui defensen l'ús de proves de drogues per a nens a l'escola i a casa adverteixen que és important ...

Quant de temps de vida et lleva el tabac? Per què hi ha gent que fuma cigarrets o que pren drogues? Quins són els riscos que té per a la salut beure alcohol? Podem considerar el cafè o les coles com a drogues? És segur el cànnabis? Fumar porros afecta la vida sexual? Què és l'speed? Com es pot saber si algú pren drogues? La informació és la millor arma per a prevenir la drogoaddicció. Amb aquest objectiu, els autors, creadors de la reeixida sèrie dels «maniàtics», han recollit les preguntes més freqüents que els han fet arríbar milers d'internautes. Aquesta edició, que combina l'humor amb informació útil i rigorosa, ha estat acuradament adaptada i actualitzada a la nostra realitat més pròxima.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,45 MB
AUTOR(A) Aidan Macfarlane, Ann Mcpherson
FECHA 2005
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de La Veritat Sobre Les Drogues: Tot El Que Volies Saber Sobre Les D Rogues Legals I Il.legals en formato electrónico. En colorroad.es encontrará el libro de La Veritat Sobre Les Drogues: Tot El Que Volies Saber Sobre Les D Rogues Legals I Il.legals en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Veritat Sobre Les Drogues: Tot El Que Volies Saber Sobre Les D Rogues Legals I Il.legals en tu teléfono, tableta o navegador!

Drogas fuera: la me‐ jor guía para evitar que los adolescentes las consuman. Temas de Hoy, 2007. [ 6-5.892 Lop ] Macfarlane, Aidan. La veritat sobre les drogues: tot el que volies saber sobre les drogues legals i il·legals. Bromera, 2005. [ 6-5.892 Mac ] Marcelli, Daniel.