Una Benediccio

Colorroad.es Una Benediccio Image
DESCRIPCIÓN

L'esperat retorn als orígens de Toni Morrison, una figura literària cabdal de la nostra època. Una obra mestra que entronca directament amb Beloved, de la que es pot considerar gairebé un preludi literari. Aguda, poètica i profundament conmovedora. Una sèrie de mirades femenines contraposades ens traslladen al segle XVII, quan el tràfic transatlàntic d'esclaus només acabava de néixer ...

L'esperat retorn als orígens de Toni Morrison, una figura literària cabdal de la nostra època. Una obra mestra que entronca directament amb Beloved, de la que es pot considerar gairebé un preludi literari. Aguda, poètica i profundament conmovedora. Una sèrie de mirades femenines contraposades ens traslladen al segle XVII, quan el tràfic transatlàntic d'esclaus només acabava de néixer i el sol fèrtil nord-americà començava a fer germinar l'odi racial. Florens, venuda a un comerciant holandès a canvi d'un deute pendent, busca consol als braços de Lina, una criada veterana de la casa on treballa i, més endavant, als d'un enigmàtic ferrer africà. La benedicció és, per un costat, una exploració de tot allò que s'amaga sota la superfície de l'esclavisme quan aquest encara no anava lligat a la raça i, per l'altra, la història d'una mare que es desprèn de la seva filla per tal de salvar-la, i d'una filla que tal vegada mai no perdoni aquest abandó.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,22 MB
AUTOR(A) Toni Morrison
FECHA 2009
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Una Benediccio con colorroad.es. Lea el PDF de Una Benediccio en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Una Benediccio y otros libros de Toni Morrison.

El autor de Una benedicció, con isbn 978-84-16-74349-0, es Toni Morrison, el traductor de su idioma original de este libro es Ferrán Ràfols, esta publicación tiene doscientas ocho páginas.