La Dama De L Unicorn

Colorroad.es La Dama De L Unicorn Image
DESCRIPCIÓN

La dama del unicornio. Autores: Rafael Bladé Localización: Historia y vida, ISSN 0018-2354, Nº. 473, 2007, págs. 100-103 Idioma: español

Amb el nom de La dama de lunicorn es coneix un conjunt de sis tapissos medievals bellíssims, tan bells com desconegut és el seu orígen i el seu significat. Lordre i continuïtat del que shi representa podrien fer pensar que van ser dissenyats i fets per una sola persona, però no és així, moltes més mans van participar en la seva creació: teixidors, patronistes, artistes, mercaders, aprenents...I al seu darrera, esposes, filles i servents.La confecció dels sis tapissos provocarà la coincidència duns personatges que duna altra manera no shaurien trobat. Les seves vides quedaran involucrades per sempre més, i també els seus desitjos. A mesura que senamoren, són rebutjats o es revengen, cadascun dels tapissos va prenent la forma dun ideal de vida; un ideal que caldrà assumir com a tal davant la impossibilitat de fer.lo realitat.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,11 MB
AUTOR(A) Tracy Chevalier
FECHA 2004
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de La Dama De L Unicorn con colorroad.es. Lea el PDF de La Dama De L Unicorn en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Dama De L Unicorn y otros libros de Tracy Chevalier.

La dama de l'unicorn és un oli sobre fusta transferit a llenç pintat per Raffaello Sanzio el 1505.Les seves dimensions són 67 × 53 cm i actualment es troba exposat a la Galeria Borghese de Roma. El quadre mostra una jove en posició de tres quarts.