Potosnaguel (Cat)

Colorroad.es Potosnaguel (Cat) Image
DESCRIPCIÓN

Un bon dia, Potosnàguel va conèixer una sargantana que parlava i fabricava música. Després, va fer amistat amb un ratolí que recollia els patiments de les persones i els ficava dins d'un sac.

Un bon dia, Potosnàguel va conèixer una sargantana que parlava i fabricava música. Després, va fer amistat amb un ratolí que recollia els patiments de les persones i els ficava dins d’un sac. Potser creureu que una personeta no pot parlar, jugar, ni res, amb els animalets. Doncs bé, per què no ho comproveu? De segur que, amb una mica de voluntat, cadascú de vosaltres podríeu ser un altre Potosnàguel.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,26 MB
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2008
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Potosnaguel (Cat) en formato electrónico. En colorroad.es encontrará el libro de Potosnaguel (Cat) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Potosnaguel (Cat) en tu teléfono, tableta o navegador!

Comprar Libros de texto Bruixola | Envío GRATIS en tu compra online de LIBROS DE TEXTO y llévate 10€ de regalo en compras superiores a 70€. Ahorra comprando online con estas OFERTAS y financia en 3 meses sin intereses con tu PASS Carrefour