Del Segle Xvi Al Xviii (Coneixer La Historia De Catalunya Vol. 3)

Colorroad.es Del Segle Xvi Al Xviii (Coneixer La Historia De Catalunya Vol. 3) Image
DESCRIPCIÓN

Vol. V de la Historia de España, dirigida por Manuel Tuñón de Lara. Barcelona: Labor. ISBN 84-335-9425-7. Torres, Xavier (2006). La Guerra dels Segadors (en catalán). Lérida-Vic: Pagès Editors-Eumo Editorial. ISBN 84-9779-443-5. Torres, Xavier (2008). Naciones sin nacionalismo. Cataluña en la Monarquía Hispánica (siglos XVI-XVII).

FONDO GENERALCATALUNYA

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,70 MB
AUTOR(A) Joaquim Nadal I Farreras
FECHA 1995
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Del Segle Xvi Al Xviii (Coneixer La Historia De Catalunya Vol. 3) en formato electrónico. En colorroad.es encontrará el libro de Del Segle Xvi Al Xviii (Coneixer La Historia De Catalunya Vol. 3) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Del Segle Xvi Al Xviii (Coneixer La Historia De Catalunya Vol. 3) en tu teléfono, tableta o navegador!

Barroc: moviment artístic del segle XVII que es caracteritza per un gran artifici i l'abundància de recursos per tal d'impressionar el lector o l'espectador. Il·lustració: moviment que sorgí a Europa durant el segle XVIII i que pretenia buscar una nova manera d'entendre el món i les persones a partir de la raó i l'experiència. 2.