L Alicia Patapam En Els Contes

Colorroad.es L Alicia Patapam En Els Contes Image
DESCRIPCIÓN

El Gat Encantat ha volgut fer reformes i renovar aquest espai nostre de somnis i d'aventures. S'ha fet esporga dels llibres que estaven més vells o deteriorats; s'ha canviat la decoració i s'han definit més dues zones a la biblioteca, per tal que els més grans de l'escola identifiquessin com a seu aquest espai.

Un avorrit dia de pluja, lAlicia Patapam decideix fullejar un llibre de contes il·lustrats. Mentre ho obre, a lAlicia Patapam se li escapa un enorme badall, però a lobservar la primera pàgina està tan interessada que cau de cap en el llibre! Al mirar al seu voltant, descobreix que al seu costat jau ni més ni menys que la Bella Dorment, i un mica més tard coneixerà al mateix Gat amb Botes... Aquest àlbum il·lustrat, tan original com entranyable, farà les delícies de tota la família.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,18 MB
AUTOR(A) Gianni Rodari
FECHA 2015
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de L Alicia Patapam En Els Contes en formato electrónico. En colorroad.es encontrará el libro de L Alicia Patapam En Els Contes en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Alicia Patapam En Els Contes en tu teléfono, tableta o navegador!

Amàlia Martínez, mestra d'Educació Infantil del col·legi CIDE, ens explica el conte de L'Alícia Patapam i els contes. De ben segur, que aquesta història despertarà l'interès dels més ...