Immigrants Estrangers A L´escola: Desigualtat Social I Diversitat Cultural En L´educacio

Colorroad.es Immigrants Estrangers A L´escola: Desigualtat Social I Diversitat Cultural En L´educacio Image
DESCRIPCIÓN

Conjunt de treballs que es van destinar a promoure l'estudi de la realitat cultural popular catalana i a ... Cultura Popular. 17. Immigrants estrangers a l'escola. Desigualtat social i diversitat cultural en l'educació (part II) Cultura Popular. 16. Immigrants estrangers a l'escola. Desigualtat social i diversitat cultural en l'educació (part ...

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,18 MB
AUTOR(A) Francesc Carbonell Paris
FECHA 1997
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Immigrants Estrangers A L´escola: Desigualtat Social I Diversitat Cultural En L´educacio con colorroad.es. Lea el PDF de Immigrants Estrangers A L´escola: Desigualtat Social I Diversitat Cultural En L´educacio en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Immigrants Estrangers A L´escola: Desigualtat Social I Diversitat Cultural En L´educacio y otros libros de Francesc Carbonell Paris.

EXCLUSIÓ SOCIAL I DIVERSITAT CULTURAL A L'ESCOLA Francesc Carbonell i París L'any 1996 la UNESCO publicava el conegut informe Educació: hi ha un tresor amagat a dins1, encarregat a un grup de reconeguts experts internacionals, coordinat per Jacques Delors.