La Ciutat I La Casa

Colorroad.es La Ciutat I La Casa Image
DESCRIPCIÓN

Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook LA CIUTAT I LA CASA y del autor Natalia Ginzburg. También podrás acceder al enlace para comprar el libro LA CIUTAT I LA CASA y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.

"Vinc a Amèrica com qui ha decidit llançar-se a l’aigua i espera sortir-ne o mort, o nou, o diferent."Giuseppe, als cinquanta anys, es ven la casa i deixa Roma per anar-se'n a viure amb el seu germà Ferruccio als Estats Units. ¿Què hi busca, tan lluny, tan tard? No ho sap. La història pren forma a través de les cartes intercanviades amb la colla d’amics i amb la poca família que ha deixat a Itàlia. Una carta rere l'altra, pares i fills, amics i amants es posen davant de si mateixos i de la seva necessitat de despullar-se.Amb un estil sec i líric, La ciutat i la casa transmet tot allò que no es diu mai. Les cartes són fragments de vida dispersos entre Roma, l'Úmbria i Amèrica. Ginzburg els reconstrueix i evoca magistralment el cataclisme que es produeix en les vides privades al tombant del segle XX: la desintegració de la família, la crisi dels rols tradicionals, l'absència de la figura paterna, la inseguretat que representen els fills o el buit que se'ns imposa quan tot allò que semblava important desapareix —per damunt de tot, el sentit de pertinença, que troba el seu símbol més evident en la casa: perquè"les cases es poden vendre o deixar a altres persones, però sempre es conserven dins d’un mateix".

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,33 MB
AUTOR(A) Natalia Ginzburg
FECHA 2017
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro La Ciutat I La Casa en formato PDF. El libro La Ciutat I La Casa en formato MOBI. El libro La Ciutat I La Casa en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Natalia Ginzburg. Disfruta leyendo con el sitio web colorroad.es.

ANNA BALLBONA La ciutat i la casa Serra d'or Núm. 699, març 2018 Aquesta és la darrera novel·la de Natalia Ginzburg, una autora que en els últims mesos ha experimentat un reviscolament extraordinari en català, amb l'aparició d'un grapat de traduccions.