Memoria Historica De La Saga Dels Verdaguer (Cat)

Colorroad.es Memoria Historica De La Saga Dels Verdaguer (Cat) Image
DESCRIPCIÓN

Irídia es una asociación que trabaja en Cataluña por la defensa de los derechos humanos, en particular, por los civiles y políticos. Apostamos por combinar la intervención directa ante situaciones de vulneración de derechos con el desarrollo de procesos de incidencia política y social, que tienen como objetivo promover cambios en las políticas públicas.

La saga d'una familia no és una narració llegendària sinó que és una veritable narració històrica del reduït món familiar, que també reflecteix els esdeveniments del seu país, la seva organització, les institucions polítiques que la regeixen, l'idioma, la cultura, l'economia, els mitjans i les estructures. La documentació quees presenta dona una realç a tot allò del que van fer els membres de la família Verdaguer en el transcurs de més d'un segle de lideratge en els sectors industrials, de sanejament i de la conquesta de l'aire per l'home. Aquest llibre ha estat posible gràcies a la generosa entrega de documentació de molts membres de lafamília Verdaguer que han estat testimonis personals de molts dels fets. També altres persones han aportat documents i vivències, bé per ser amics, o perquè els hi varen ser transmeses pels avantpassats dels Verdaguer per tenir-hi una relació d'amistat, treball o social. Fins i tot aquells que varen viure en el mateixpoble sense tenir-hi cap tipus de relació, però sí que varen saber de la seva conducta.Gaudir d'aquesta documentació original aportada molta part d'ella pels propis protagonistes i també pels seus descendents, així com la que l'autor ha trobat a les hemeroteques dels mitjans de comunicació, biblioteques i arxius històrics, ha estat molt aclaridora per poder narrar ...

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,29 MB
AUTOR(A) Josep Maria Verdaguer Sors
FECHA 2019
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Memoria Historica De La Saga Dels Verdaguer (Cat) en formato electrónico. En colorroad.es encontrará el libro de Memoria Historica De La Saga Dels Verdaguer (Cat) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Memoria Historica De La Saga Dels Verdaguer (Cat) en tu teléfono, tableta o navegador!

Descargar libro LA NOIA DE LA PIRELLI EBOOK del autor PLACID GARCIA-PLANAS (ISBN 9788466420853) en PDF o EPUB completo al MEJOR PRECIO, leer online gratis la sinopsis o resumen, opiniones, críticas y comentarios.