El Foraster Misterios

Colorroad.es El Foraster Misterios Image
DESCRIPCIÓN

Novela póstuma publicada en 1916 por el albacea literario del autor, Albert B. Paine, El forastero misterioso se sitúa especialmente en la vena satírica, y por lo tanto moral, de la obra de Mark Twain (1835-1910).

"""El mèrit d'aquesta obra és acostar-nos a qüestions serioses sense perdre ni un moment el somriure, sovint a punt d'esclafir la rialla, amb el cap alegrement xarbotat per situacions imaginatives i el cor a vessar de sentit de l'humor. Tot això es posa al servei d'una reflexió fonda i vibrant sobre la naturalesa humana. Els conductors de la reflexió són uns nens i un foraster, que el lector aviat veurà que més que misteriós -aviat es desvetlla el misteri- és sobretot ambigu però de fet no importa massa el foraster mateix, sinó la provocació permanent que desvetlla en els nanos, portaveus sense saber-ho de la representació de la humanitat mateixa."" Joan Manuel del Pozo"

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,20 MB
AUTOR(A) Mark Twain
FECHA 2010
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de El Foraster Misterios con colorroad.es. Lea el PDF de El Foraster Misterios en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Foraster Misterios y otros libros de Mark Twain.

El forastero misterioso (Último capítulo) Por Mark Twain. Satanás continuó en sus visitas casi durante un año; pero, por último, empezó a venir con menor frecuencia, y acabó no viniendo en muchísimo tiempo. Sus ausencias me dejaban siempre solitario y melancólico. Tuve la ...