Com Va Neixer La Universitat Ramon Llull

Colorroad.es Com Va Neixer La Universitat Ramon Llull Image
DESCRIPCIÓN

Ramon Llull. A los treinta y dos años, y según cuenta en Vida coetánea, se le apareció el propio Jesucristo. Su interpretación de los hechos fue decisiva para su carrera posterior: Cristo le pedía que abandonara la mundanidad y se pusiera a su servicio.

L’exrector de la Universitat Ramon Llull i actual professor de l’IQS ens apropa a la fundació de la primera universitat privada d’Espanya, nascuda l’any 1991 amb la intenció de potenciar un ensenyament de qualitat de la mà de la unió d’un grup de centres amb llarga tradició formativa. El llibre fa una crònica de la creació, evolució i consolidació d’un model d’universitat que avui és un referent nacional i internacional.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,29 MB
AUTOR(A) Miquel Gassiot
FECHA 2009
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Com Va Neixer La Universitat Ramon Llull con colorroad.es. Lea el PDF de Com Va Neixer La Universitat Ramon Llull en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Com Va Neixer La Universitat Ramon Llull y otros libros de Miquel Gassiot.

Universitat Ramon Llull. Asignatura. Llengua Catalana. Título del libro Derecho Internacional Privado; ... Tres o quatre mesos després d'haver nascut en Ramon, va néixer la filla de Marina Riera, germana del notari. Quan seria gran, aquella nena que acabava de néixer s'enamoraria de Ramon Farriols i Valldaura.