Esbós Del Vocabulari De La Indústria D'adobar Pells

Colorroad.es Esbós Del Vocabulari De La Indústria D'adobar Pells Image
DESCRIPCIÓN

Chanel és una gran empresa francesa, propietat d'Alain i Gerard Wertheimer, que són néts de Pierre Wertheimer, que fou soci de Gabrielle Bonheur Chanel.Chanel s'especialitza en l'alta costura i la roba prêt-à-porter, objectes de luxe i accessoris de moda.L'empresa neix de la mà de la dissenyadora de moda francesa Gabrielle Bonheur Chanel (Coco Chanel), que va ser una de les modistes més ...

Igualada, M.H. Dena de Blanquers d'Igualada, 1987, 16x23 cms., 79 pàgs., rústica amb solapes

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,10 MB
AUTOR(A) Montserrat - Pedraza I Jordana, Xavier - Puig I Gubern, Magí - Vaqués I Guitart, Anna Combalia I Vila
FECHA none
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Esbós Del Vocabulari De La Indústria D'adobar Pells en formato PDF. El libro Esbós Del Vocabulari De La Indústria D'adobar Pells en formato MOBI. El libro Esbós Del Vocabulari De La Indústria D'adobar Pells en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Montserrat - Pedraza I Jordana, Xavier - Puig I Gubern, Magí - Vaqués I Guitart, Anna Combalia I Vila. Disfruta leyendo con el sitio web colorroad.es.

7 G. Castell i Raich, 'Vocabulari de l'industria d'adobar pells', BDC, xix, 43. - Joan Amades, 'Vocabulari del pastors', ib., 64. The former work is based on materials collected in Igualada only, whereas the latter is fairly representative of the main Catalan comarques, from Cerdanya and Andorra to Gandesa and the Terol boundary. 8 BDC, xix, 19.