Descobrim Les Muntanyes: Que? Com? Per Que?

Colorroad.es Descobrim Les Muntanyes: Que? Com? Per Que? Image
DESCRIPCIÓN

Les produïdes per l'erosió -de l'aigua normalment- sobre terrenys sedimentaris són freqüents a les grans esplanades: la regió del Colorado a Nord-amèrica n'és el cas més vistós. Es tracta normalment de muntanyes més baixes, però sovint molt escarpades. L'home habita i treu profit de la muntanya des de sempre.

Descobreix el món de forma divertida a través de les pàgines d'aquest llibre, en el que trobaràs respostes a milers de preguntes sobre les muntanyes.Què és una glacera? On viuen la cabra salvatge i l'àguila?Qui treballa a la muntanya? Què és una expedició alpina?

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,53 MB
AUTOR(A) Wolfgang Metzger, Andrea Erne, Joachim Eberle
FECHA 2017
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Descobrim Les Muntanyes: Que? Com? Per Que? en formato PDF. El libro Descobrim Les Muntanyes: Que? Com? Per Que? en formato MOBI. El libro Descobrim Les Muntanyes: Que? Com? Per Que? en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Wolfgang Metzger, Andrea Erne, Joachim Eberle. Disfruta leyendo con el sitio web colorroad.es.

En nuestro sitio encontrará el PDF de Descobrim les muntanyes y otros libros del autor Andrea Erne. ¿Quieres leer un libro de Descobrim les muntanyes? ¿Hacerlo en línea? Libre? Estás en el camino correcto! El sitio de TV-EFIR.COM te da esta oportunidad.