L Escurço Negre

Colorroad.es L Escurço Negre Image
DESCRIPCIÓN

Amazon.es - Compra L'Escurçó Negre. La Serie Completa a un gran precio, con posibilidad de envío gratis. Ver opiniones y detalles sobre la gran selección de Blu-ray y DVD, nuevos o de 2ª mano.

A més dels guions de la sèrie, agrupats en quatre seccions (De l´alborada de la història a 1484, Els Tudor, D´Isabel a Jordi III i Imperi), i de breus introduccions a cada una d´aquestes èpoques, el llibre d´Atkinson va acompanyat de molt material gràfic

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,36 MB
AUTOR(A) Richard Curtis, Rowan Atkinson
FECHA 2002
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro L Escurço Negre en formato PDF. El libro L Escurço Negre en formato MOBI. El libro L Escurço Negre en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Richard Curtis, Rowan Atkinson. Disfruta leyendo con el sitio web colorroad.es.

L'escurçó no atacarà una persona, si no és que involuntàriament o a propòsit se'l molesti. La reacció d'un escurçó davant de la presència humana serà, com la de tants altres animals, fugir; però si no té escapatòria pot fingir-se mort. En cas de trobar-se un escurçó, el més prudent és deixar-lo en pau i passar discretament.