L´educacio Social: Un Repte Per A L´escola

Colorroad.es L´educacio Social: Un Repte Per A L´escola Image
DESCRIPCIÓN

• L'educador￿social es deixa d'identificar com el professional de l'educació "no formal" per a convertir-se en el professional d'una intervenció educa-tiva indivisible. Compromès amb les dues institucions en les quals infants i joves passen més temps, l'escola i la família, a més del compromís amb els

El vandalisme als estadis, el passotisme de la joventut, la crisi de valors, i una variada tipologia de comportaments rupturistes han encès els llums d'alerta en la nostra societat.El vandalisme als estadis, el passotisme de la joventut, la crisi de valors, i una variada tipologia de comportaments rupturistes han encès els llums d'alerta en la nostra societat.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,44 MB
AUTOR(A) Alfredo Goñi Grandmontagne
FECHA 1993
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de L´educacio Social: Un Repte Per A L´escola en formato electrónico. En colorroad.es encontrará el libro de L´educacio Social: Un Repte Per A L´escola en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L´educacio Social: Un Repte Per A L´escola en tu teléfono, tableta o navegador!

El autor de L'educació social. Un repte per a l'escola, con isbn 978-84-7827-082-8, es Alfredo Goñi Grandmontagne, esta publicación tiene sesenta y cuatro páginas.. Este texto lo edita EDITORIAL GRAO. Su andadura comenzó en 1977 en Barcelona.