La Meva Bossa Luxosa

Colorroad.es La Meva Bossa Luxosa Image
DESCRIPCIÓN

Converteix-te en la noia més sofisticada amb aquest llibre ple de trucs i consells. Descobreix quines són les normes de comportament a taula, com cal vestir-se en cada ocasió o què cal ...

Converteix-te en la noia més sofisticada amb aquest llibre ple de trucs i consells.Descobreix quines són les normes de comportament a taula, com cal vestir-se en cada ocasió o què calfer per sortir de forma elegant de les situacions complicades.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,14 MB
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2012
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro La Meva Bossa Luxosa en formato PDF. El libro La Meva Bossa Luxosa en formato MOBI. El libro La Meva Bossa Luxosa en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web colorroad.es.

Evidentment i com no podia ser d'una altre manera, una cosa estava clara, la meva bossa tindria els acabats en rosa. La tela escollida va ser una que ens va proporcionar Kom a Casa: rosa en topets en blanc, i a l'exterior, trossets de tela de patchwork que em van regalar la Montse i l'Ester dels que en van sortir diversos detalls.