La Sardana Dels Dimonis

Colorroad.es La Sardana Dels Dimonis Image
DESCRIPCIÓN

La sardana dels dimonis de Joan Vinuesa, és un sorprenent i estimulant borbolleig de paraules, versos i idees conjurades en una sardana irònica d'experiències, reflexions i visites intencionades als clàssics i coetanis, de Llull a Joan Brossa, passant pels amics absents com Jordi Pope.

La sardana dels dimonis de Joan Vinuesa, és un sorprenent i estimulant borbolleig de paraules, versos i idees conjurades en una sardana irònica d'experiències, reflexions i visites intencionades als clàssics i coetanis, de Llull a Joan Brossa, passant pels amics absents com Jordi Pope. La poesia de Joan Vinuesa interpel·la al lector i el fa partícip d'un pensament d'extrems impossibles d'abastar. Com el mateix poeta deixa escrit: «Què seríem sense la paròdia del desig?» Al mateix temps l'autor aporta una lúcida i alquímica lírica de que mostra el més autèntic de la Barcelona rebel i autogestionada. Un llibre que faballar el cap fins a la meravella.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,89 MB
AUTOR(A) Joan Vinuesa Baliu
FECHA none
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro La Sardana Dels Dimonis en formato PDF. El libro La Sardana Dels Dimonis en formato MOBI. El libro La Sardana Dels Dimonis en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joan Vinuesa Baliu. Disfruta leyendo con el sitio web colorroad.es.

Enric es posà nerviós i dubtà, els dimonis s'apropaven i la llum de la lluna prompte-2-desapareixeria i amb ella, la protecció que no deixava els dimonis apropar-se a Enric. Ell no sabia que . fer, si tancava la caixa tot el mal acabaria i ell seria un heroi, i no tendria valor de suïcidar-se si Beatriu no era en ell.