De Morera I Galicia A Guillem Viladot

Colorroad.es De Morera I Galicia A Guillem Viladot Image
DESCRIPCIÓN

La recopilación se divide en cinco textos, tres analizan sendas figuras de las letras de Ponent: Magí Morera i Galícia, Màrius Torres y Guillem Viladot; los otros dos abordan, respectivamente, el tema de la lengua literaria de los escritores de Ponent, y una primera aproximación a la revista de los años 20 Vida Lleidatana.

Aquest llibre recupera una recopilació d'assaigs literaris, el responsable dels quals, Josep Vallverdú, va recopilar en un volum fa gairebé 25 anys, en plena transició, en un intent per reconnectar amb la tradició estroncada pel franquisme. Dels cinc texts que conformen la recopilació, tres analitzen sengles figures de les lletres de Ponent: Magí Morera i Galícia, Màrius Torres i Guillem Viladot; els altres dos aborden, respectivament, el tema de la llengua literària dels escriptors de Ponent, i una primera aproximació a la revista dels anys 20 Vida Lleidatana.Este libro recupera una recopilación de ensayos literarios, el responsable de los cuales, Josep Vallverdú, recopiló en un volumen hace casi 25 años, en plena transición, en un intento por reconectar con la tradición restañada por el franquismo. La recopilación se divide en cinco textos, tres analizan sendas figuras de las letras de Ponent: Magí Morera i Galícia, Màrius Torres y Guillem Viladot; los otros dos abordan, respectivamente, el tema de la lengua literaria de los escritores de Ponent, y una primera aproximación a la revista de los años 20 Vida Lleidatana.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,53 MB
AUTOR(A) Josep Vallverdu
FECHA 2004
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de De Morera I Galicia A Guillem Viladot con colorroad.es. Lea el PDF de De Morera I Galicia A Guillem Viladot en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga De Morera I Galicia A Guillem Viladot y otros libros de Josep Vallverdu.

De Morera i Galícia a Guillem Viladot Josep Vallverdú Lleida: Dilagro, 1980 Àmpliament conegut com autor de llibres per a la jovenalla, Josep Vallverdú és, també, un assagista. Alguns dels seus llibres de viatges i de temàtica comarcal com "Catalunya Visió", "Els rius de Lleida" o "Proses de Ponent", en són una mostra.