La Pista D Una Morta (Vi Premi Gregal De Novel.la)

Colorroad.es La Pista D Una Morta (Vi Premi Gregal De Novel.la) Image
DESCRIPCIÓN

L'any 2019 guanyà el premi Carlemany amb la novel·la La nedadora. És també autor del llibre de viatges La ruta dels almogàvers (2001) i de Breu història del nacionalisme espanyol (2016, premi d'assaig Josep Irla), de divulgació històrica.

Una detectiva barcelonesa, Mina Marquès, rep un encàrrec insòlit: ha de «trobar» la seva amiga Elisabeth Comas Derwald, morta una setmana abans. Com que el sou són dos milions de dòlars, la detectiva l'accepta i descobreix que Elisabeth Comas era una científica que estava investigant sobre el mind uploading, una tècnica avantguardista que permetria copiar el contingut d'un cervell humà a un altre cervell, és a dir, una versió moderna de la reencarnació.Les investigacions porten el lector de Barcelona a Chicago i Nova York, a relacions amb la CIA i el Pentàgon i a una successió ben ordenada de quatre cadàvers. La cosa es complica quan la Mina descobreix que l'Elisabeth podria haver-se reencarnat en el seu marit, l'Arseni. I hi ha un altre tomb quan creu que s'ha reencarnat, en realitat, en ella mateixa. En el moment del clímax, Josh Willard, exagent de la CIA i assassí a sou, apareix a Barcelona amb un fusell amb mira telescòpica. Podrà aturar-lo, la Mina?

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,86 MB
AUTOR(A) Francesc Puigpelat
FECHA 2018
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro La Pista D Una Morta (Vi Premi Gregal De Novel.la) en formato PDF. El libro La Pista D Una Morta (Vi Premi Gregal De Novel.la) en formato MOBI. El libro La Pista D Una Morta (Vi Premi Gregal De Novel.la) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Francesc Puigpelat. Disfruta leyendo con el sitio web colorroad.es.

La Llibreria Claret* acull la segona presentació de La pista d'una morta, de Francesc Puigpelat, el dia 10 d'abril a les 7.Aquesta és l'obra guanyadora del VI Premi Gregal de Novel·la i a l'acte hi intervindran Sergi Cámara, il·lustrador i escriptor, i l'autor.