El Fantasma De Canterville (Catalan)

Colorroad.es El Fantasma De Canterville (Catalan) Image
DESCRIPCIÓN

Lord Canterville convida a l'empresari nord-americà Hiram S. Otis i a la seva família a passar el cap de setmana al seu antic Castell prop d'Ascot, Anglaterra. Lord Canterville, propietari del Castell, adverteix els nous habitants que el fantasma de Sir Simon de Canterville, avant passat familiar, vaga per la casa des que va assassinar la seva esposa, Lady Eleonore.

El fantasma de Canterville és una de les obres més llegides d'Oscar Wilde, i se n'han fet unes quantes adaptacions al cinema. Explica la història d?un fantasma que veu com el seu poder sobre els vius s'esfuma quan s'instal·la a casa seva una família de nord-americans gens supersticiosos. En el fons, la novel·la fa una crítica de la societat anglesa del segle XIX, encarcarada per creences molt antigues, i, també, de la societat nord-americana, que és jove i -segons l'autor- no creu en gaires coses, llevat de l'èxit i dels diners.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,63 MB
AUTOR(A) Oscar Wilde
FECHA 2005
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de El Fantasma De Canterville (Catalan) en formato electrónico. En colorroad.es encontrará el libro de El Fantasma De Canterville (Catalan) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Fantasma De Canterville (Catalan) en tu teléfono, tableta o navegador!

El fantasma és va quedar perplex i ofès, mai ningú l'havia tractat d'aquella manera. El fantasma va tornar a la seva estància mentre recordava els seus moments més esplendorosos i pensava una venjança per aquella família americana. L'endemà al matí el tema de conversa va girar entorn l'aparició del fantasma.