El Meu Germà A Les Alforges

Colorroad.es El Meu Germà A Les Alforges Image
DESCRIPCIÓN

EL MEU GERMÀ A LES ALFORGES de PACO JIMENEZ MARTINEZ. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

Després de la mort del seu germà, afectat d’esquizofrènia, l’autor decideix pedalar de Girona a Peal de Becerro(Jaén), en un intent de tornar als orígens familiars. El viatge li serveix per reflexionar sobre les malalties psiquiàtriques i el seu tractament.L’obra intenta construir un relat, més divulgatiu que acadèmic, amb la finalitat que el lector vagi entenent, sense necessitat de patir cap tortura cerebral i de manera senzilla, les peripècies que van haver de passar, durant molts anys, el seu germà, tota la família i els nombrosos professionals que el van atendre.En definitiva, l’autor vol aconseguir que el lector faci seva la història del seu germà que, de manera generosa i sense cap tipus de prejudicis, es despullava i generava, entre d’altres, un sentiment de patiment i d’amor en totes les persones que l’envoltaven.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,10 MB
AUTOR(A) Paco Jimenez Martinez
FECHA none
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de El Meu Germà A Les Alforges con colorroad.es. Lea el PDF de El Meu Germà A Les Alforges en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Meu Germà A Les Alforges y otros libros de Paco Jimenez Martinez.

Presentació del llibre "El meu germà a les alforges", de Paco Jiménez, hi intervenen l'autor i Salomó Marquès. Reserva tu actividad náutica El mar es aquí una constante y se convierte en fuente inagotable de actividades. Encuentra la tuya y pasa un buen rato. Qué ...