La Politica Linguistica A La Societat De La Informacio

Colorroad.es La Politica Linguistica A La Societat De La Informacio Image
DESCRIPCIÓN

Estableix una regulació dels serveis de la societat de la informació. Estem millorant els accessos a la Biblioteca. Accediu-hi des de l'enllaç de dins del Campus. Disculpeu-nos per les molèsties.

Els darrers anys s'ha produït un canvi molt substancial en el nostre entorn social. Profundes transformacions econòmiques, tecnològiques, socials, culturals i polítiques han sacsejat la nostra societat. L'economia-món, la digitalització i d'adveniment de l'anomenada "societat de la informació" en són exemples ben visibles. Com és natural, l'anàlisi de la realitat sociolingüística no pot deixar de costat aquests factors. L'allau de canvis també impugna, de fet, la conecepció tradicional de la política lingüística. Aquest volum —confegit amb conferències pronunciades durant els anys 1996, 1997 i 1998 en les Jornades de Sociolingüística d'Alcoi— té l'objectiu exprés de repensar la política lingüística enmig d'aquesta nova societat.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,10 MB
AUTOR(A) Toni Molla
FECHA 1998
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro La Politica Linguistica A La Societat De La Informacio en formato PDF. El libro La Politica Linguistica A La Societat De La Informacio en formato MOBI. El libro La Politica Linguistica A La Societat De La Informacio en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Toni Molla. Disfruta leyendo con el sitio web colorroad.es.

"Societat de la informació, cultura i llengua". A: T. Mollà (ed.). La política lingüística a la societat de la informació (pàg. 129-160). Alzira: Bromera. Marí, I. (1996). Plurilingüisme europeu i llengua catalana. València: Universitat de València. Lectura complementària Des del punt de vista de les organitzacions de la societat