Al Regne Unit Amb La Kate

Colorroad.es Al Regne Unit Amb La Kate Image
DESCRIPCIÓN

El Regne Unit no enganya. Sempre hi ha estat amb un peu fora. No va voler entrar a la moneda única i va navegar amb un ull clavat a l'altra banda de l'Atlàntic. Sempre ha mirat cap al continent amb distància, perquè els britànics han vist una barrera cultural entre ells i els europeus.

Un llibre perfecte per conèixer el Regne Unit i la seva cultura. La Kate et farà de guia!La col·lecció Minimiki combina d'una manera molt original el coneixement d'altres cultures i el clàssic quadern d'activitats.Amb siluetes, patrons i adhesius per a crear les nines del món més boniques. I una polsera de regal!

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,81 MB
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2018
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Al Regne Unit Amb La Kate en formato PDF. El libro Al Regne Unit Amb La Kate en formato MOBI. El libro Al Regne Unit Amb La Kate en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web colorroad.es.

Busca els millors allotjaments amb cuina i reserva ofertes a Holmfirth, el Regne Unit! Mira't les opinions dels clients i reserva l'allotjament amb cuina ideal per al teu viatge.