Els Convidats

Colorroad.es Els Convidats Image
DESCRIPCIÓN

Entre els convidats de sempre hi ha un nouvingut de províncies, que s'enamora bojament de Violetta. La dona intenta ocultar els sentiments que afloren a la seva ànima amb una ironia i coqueteria de dona de món, però ella també ha sucumbit a la màgia de l'amor.

Són «els convidats», que vénen a adoctrinar amb les lletres el que han desfet les armes, amb l'ajut de la gent del país i de col·laboradors convençuts de la seva corda. La peripècia personal dels protagonistes, que són múltiples, amb el rerefons d'un accident devastador i una celebració familiar, teixeix un lligam de relacions que posa en contacte els àmbits personals i grupals amb les tragèdies col·lectives. Amb un estil àgil i acurat, l'autor ens transporta a uns temps difícils, que alguns van qualificar de conquesta, amb tot de convidats a repartir-se les runes del desastre, des dels càrrecs centrals fins als autocars de treballadors forans que acabaran d'omplir les fàbriques del tèxtil. Uns convidats innocents i culpables, exactament com els pobletans que els acullen.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,70 MB
AUTOR(A) Juha Heinonen
FECHA 2011
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Els Convidats en formato electrónico. En colorroad.es encontrará el libro de Els Convidats en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Els Convidats en tu teléfono, tableta o navegador!

Els convidats. , Emili Teixidor, 9,95€. Són -els convidats-, que vénen a adoctrinar amb les lletres el que han desfet les armes, amb l'ajut de la gent del pa...