Cavaller (El Meu Petit Regne)

Colorroad.es Cavaller (El Meu Petit Regne) Image
DESCRIPCIÓN

Com que per tot el regne no se'n trobava cap, el rei va convocar els seus tres fills i els digué:-Fills meus, sabeu que a tots tres vos vull per igual, i encara no tinc decidit a qui anomenar per substituir-me. Però ara tindré la solució per a la tria. Aquell de vosaltres que aconseguisca i em duga la flor del lliri blau serà el meu hereu.

• 1 llibre de 12 pàgines amb boniques il·lustracions • trencaclosques de 16 peces (420x 420mm) • 3 figures de fustaUneix-te als tres cavallers valents en la seva missió per salvar la princesa del cavaller pervers Lord Favian i el seu drac. El llibre il·lustrat de 12 pàgines conta les aventures dels cavallers. Converteix la caixa en la teva fortalesa i juga amb els cavallers valents de fusta i el drac esgarrifós de cartró que trobaràs dins la caixa. També podràs muntar el trencaclosques per crear el típic paisatge medieval on els cavallers podran començar la seva missió. Fes servir la caixa, el trencaclosques, els elements de cartró i les figures de fusta per crear la teva fortalesa i el teu paisatge medieval.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,60 MB
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2016
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Cavaller (El Meu Petit Regne) con colorroad.es. Lea el PDF de Cavaller (El Meu Petit Regne) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Cavaller (El Meu Petit Regne) y otros libros de Vv.aa..

Compra el llibre PRINCESES (EL MEU PETIT REGNE). A.A.V.V. (ISBN: 9788778847164) disponible a la botiga online Llibreria Claret.