Jo Vaig Néixer A Cal Lleter. Poemes De Pere Casaldàliga (Cd+dvd)

Colorroad.es Jo Vaig Néixer A Cal Lleter. Poemes De Pere Casaldàliga (Cd+dvd) Image
DESCRIPCIÓN

En SensaCine.com : El 13 de octubre de 2010 acabó una de las ficciones que consiguió reunir a muchos fans españoles durante la primera década de 2000.

L'obra escrita de Casaldàliga evoca el seu treball com a bisbe al Brasil, la seva ideologia i la nostàlgia de la seva llar.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,89 MB
AUTOR(A) P. Casaldaliga
FECHA 2016
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Jo Vaig Néixer A Cal Lleter. Poemes De Pere Casaldàliga (Cd+dvd) en formato electrónico. En colorroad.es encontrará el libro de Jo Vaig Néixer A Cal Lleter. Poemes De Pere Casaldàliga (Cd+dvd) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Jo Vaig Néixer A Cal Lleter. Poemes De Pere Casaldàliga (Cd+dvd) en tu teléfono, tableta o navegador!

Després d'haver celebrat les quatre representacions habituals (el 25 de desembre i els tres diumenges consecutius), els Pastorets de Balsareny han donat per finalitzada la temporada 2016-17 amb la participació de més de 150 persones entre els que actuen i dansen, més els que ajuden a la tramoia, coreografia, maquillatge, vestuari, llum i so, apuntadores, servei de bar, taquilles i ...