Treure S La Feina De Sobre

Colorroad.es Treure S La Feina De Sobre Image
DESCRIPCIÓN

Ja s'acaba, ja s'acaba! El Treball de Recerca ha sigut un bon maldecap però ja l'has entregat. I segur que tens molta confiança en la feina feta! Però ara falta una part ben important: la presentació oral!Però... com s'ha de fer per treure bona nota i deixar el jurat impressionat?

Ni els dards no trobem sencers del tot a Màquina de dards, el primer conte de Treure's la feina de sobre de l'Edgar lllas. A alguns, els falta una ala, a d'altres, és la punxa que és guerxa. En els més masegats de tots, de guerxo ho és tot el dard. Si hi parléssim, ben probablement no ens ho sabrien ni dir, però és també volant igual d'alacaiguts com sobreviuen els individus desclassats i, alhora, arrelats en els espais mig idíl·lics, mig ruïnosos, del rerepaís que coneixem en aquest recull. 25 contes que narren les veus d'alguns joves esverats, de comercials alcohòlics, d'emprenedors desastrosos, d'im|migrants ca-pbuits, de dones de fer feines ploraires.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,81 MB
AUTOR(A) Edgar Illas
FECHA 2018
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Treure S La Feina De Sobre con colorroad.es. Lea el PDF de Treure S La Feina De Sobre en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Treure S La Feina De Sobre y otros libros de Edgar Illas.

Ni els dards no trobem sencers del tot a Màquina de dards, el primer conte de Treure's la feina de sobre. A alguns, els falta una ala; a d'altres, és la punxa que és guerxa; en els més masegats, de guerxo ho és tot el dard.