Gramatiques Extraterrestres

Colorroad.es Gramatiques Extraterrestres Image
DESCRIPCIÓN

GRAMATIQUES EXTRATERRESTRES de FERNANDO BALLESTEROS. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

És possible la comunicació amb altres formes devida fora del nostre planeta? Amb qui, amb què i com podríem establir aquesta comunicació, si és que hi ha algú a l’altra banda? Aquesta obra aborda la recerca científica d’intel·ligència extraterrestre, allò que avui coneixem amb el nom de SETI (Search of Extra Terrestrial Intelligence), una recerca que, si acabara amb èxit, provocaria un xoc que commouria la nostra societat. Res no tornaria a ser igual. Arran d’aquesta inquietud, Gramàtiques extrater-restres , Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General, ens parla d’allò que sap la ciencia actual sobre l’origen de la vida i la seua possible presència a la resta de l’Univers, alhora que aprofundeix en els programes i els mètodes de recerca. L’autor tracta també el problema del llenguatge de la comunicació i comenta, a través de l’estudi de la vida animal al nostre planeta, si és possible descobrir i entendre un llenguatge extraterrestre.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,26 MB
AUTOR(A) Fernando Ballesteros
FECHA 2007
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Gramatiques Extraterrestres en formato PDF. El libro Gramatiques Extraterrestres en formato MOBI. El libro Gramatiques Extraterrestres en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Fernando Ballesteros. Disfruta leyendo con el sitio web colorroad.es.

Aquesta obra aborda la recerca científica d'intel·ligència extraterrestre, allò que avui coneixem amb el nom de SETI (Search of Extra Terrestrial Intelligence), una recerca que, si acabara amb èxit, provocaria un xoc que commouria la nostra societat. Res no tornaria a ser igual.