Festa A La Cuina - Marta Carnicero - En Catalan

Colorroad.es Festa A La Cuina - Marta Carnicero - En Catalan Image
DESCRIPCIÓN

Marta Carnicero i Hernanz (Barcelona, 1974) és enginyera industrial i professora de tecnologia.. És autora de la novel·la El cel segons Google (2016, 2a edició), escrita en català i publicada per La Magrana.D'ella s'ha dit que "exposa sense miraments les inconsistències dels seus personatges, les esquerdes morals d'uns i altres sense jutjar-los ni encasellar-los en bons i dolents" i ...

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,48 MB
AUTOR(A) Marta Carnicero
FECHA none
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Festa A La Cuina - Marta Carnicero - En Catalan en formato PDF. El libro Festa A La Cuina - Marta Carnicero - En Catalan en formato MOBI. El libro Festa A La Cuina - Marta Carnicero - En Catalan en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Marta Carnicero. Disfruta leyendo con el sitio web colorroad.es.

Fiesta en la cocina Carnicero, Marta. Editorial: PLAZA & JANES ISBN: ... Catalán. ISBN: 978-84-01-37994-9 EAN: 9788401379949 Dimensiones: 230 x 150 mm. ... Disponible en 1 librerías . Dónde encontrar "Fiesta en la cocina" Disponible en 1 librerías . Buscar librerías a tu alrededor. Buscar librerías a tu alrededor. Sinopsis .