Nadal Llibre Per Pintar

Colorroad.es Nadal Llibre Per Pintar Image
DESCRIPCIÓN

NADAL LLIBRE PER PINTAR de TERESA CAMPOS. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

Un quadern per pintar amb dibuixos molt senzillspensats per als més petits, que els acostarà a la històriadel naixement de Jesús a través de diferents escenes: elcamí cap a Betlem, el pessebre, l’anunciació als pastors,i sobretot el viatge i l’adoració dels Reis Mags.Maria, Josep, el Nen Jesús, el bou i la mula, l’àngel, elspastors i les ovelles, els tres Reis Mags amb els seuscamells... tots els personatges del Nadal es presenten enaquests simpàtics dibuixos de traç gruixut i d’aspectesenzill pensats per als menuts d’edat preescolar.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,99 MB
AUTOR(A) Teresa Campos
FECHA 2017
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Nadal Llibre Per Pintar con colorroad.es. Lea el PDF de Nadal Llibre Per Pintar en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Nadal Llibre Per Pintar y otros libros de Teresa Campos.

A Dibuixos.cat trobaràs centenars de dibuixos per pintar online gratis. Entra ara i tria una de les següents categories: Animals, Circ, Escola, Menjar, Contes i ...