El Llegat Dels Ossos

Colorroad.es El Llegat Dels Ossos Image
DESCRIPCIÓN

Un any després de resoldre els crims que van aterrar Baztán, la inspectora Salazar, embarassada, assisteix al judici contra Jason Medina, acusat de violar, mutilar i matar a la filla adolescent de la seva dona imitant els assassinats del cas basajaun. El judici es cancel·la quan l'acusat apareix mort amb una nota dirigida a Amaia, un missatge curt i inquietant: TARTTALO. Una sola paraula ...

Després de l'èxit d'El guardià invisible, més emoció, més tensió, més revelacions a l'esperada segona part de la Trilogia de BaztanUn any després de resoldre els crims que van terroritzar Baztan, la inspectora Salazar, embarassada, assisteix al judici contra en Jasón Medina, acusat de violar, mutilar i matar la filla adolescent de la seva dona imitant els assassinats del cas basajaun. El judici es cancel·la quan l’acusat apareix mort amb una nota dirigida a l’Amaia, un missatge curt i inquietant: TARTTALO. Una sola paraula que retornarà a la cap d’homicidis i al seu equip a Elizondo per buscar la veritat. Una veritat sinistra i fosca.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,65 MB
AUTOR(A) Dolores Redondo
FECHA 2016
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de El Llegat Dels Ossos en formato electrónico. En colorroad.es encontrará el libro de El Llegat Dels Ossos en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Llegat Dels Ossos en tu teléfono, tableta o navegador!

Sinopsis. Un any després de resoldre els crims que van aterrar Baztán, la inspectora Salazar, embarassada, assisteix al judici contra Jason Medina, acusat de violar, mutilar i matar a la filla adolescent de la seva dona imitant els assassinats del cas basajaun.