Hotel Per A Gossos

Colorroad.es Hotel Per A Gossos Image
DESCRIPCIÓN

Hotel per a gossos (L' illa del temps): Amazon.es: Duncan, Lois, Caraben Van Der Meer, Armand: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Devoluciones y Pedidos Suscríbete ...

L’Andi adora els gossos. Per això quan es troba una encantadora gosseta amb els seus cadells decideix buscarlos un lloc: a casa seva no es poden quedar. Amb el seu germà Bruce els agafen i els porten a una casa abandonada. Però també hi ha en Red Rover, un setter irlandès maltractat pels seus amos, i en MacTavish, un petit terrier gris, que ha estat abandonat... L’Andi es va engrescant i, quasi sense proposar-s’ho, es troba muntant un veritable hotel per a gossos!

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,44 MB
AUTOR(A) Lois Duncan
FECHA 2009
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Hotel Per A Gossos en formato PDF. El libro Hotel Per A Gossos en formato MOBI. El libro Hotel Per A Gossos en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Lois Duncan. Disfruta leyendo con el sitio web colorroad.es.

Troba menjar sec (pinso), llaunes, mousse, snacks dental & healthcare, ossos, galetes, llaminadures i premis, deshidratats, menjar cru dieta BARF per a gossos.