Hotel Per A Gossos

Colorroad.es Hotel Per A Gossos Image
DESCRIPCIÓN

El autor de Hotel per a gossos, con isbn 978-84-9787-387-1, es Lois Duncan, el traductor de su idioma original de este libro es Armand Carabén Van Der Meer, esta publicación tiene ciento noventa y cuatro páginas.. Esta obra la edita Editorial Empúries. En 1983 dicha editorial comenzó su primera singladura y tiene su sede en Barcelona.

L’Andi adora els gossos. Per això quan es troba una encantadora gosseta amb els seus cadells decideix buscarlos un lloc: a casa seva no es poden quedar. Amb el seu germà Bruce els agafen i els porten a una casa abandonada. Però també hi ha en Red Rover, un setter irlandès maltractat pels seus amos, i en MacTavish, un petit terrier gris, que ha estat abandonat... L’Andi es va engrescant i, quasi sense proposar-s’ho, es troba muntant un veritable hotel per a gossos!

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,98 MB
AUTOR(A) Lois Duncan
FECHA 2009
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Hotel Per A Gossos en formato PDF. El libro Hotel Per A Gossos en formato MOBI. El libro Hotel Per A Gossos en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Lois Duncan. Disfruta leyendo con el sitio web colorroad.es.

Can Planet, situat a Llagostera (Girona), és un hotel per a gossos i gats dissenyat per a veterinaris i dirigit per la família Cebrià Infante, segona generació i professionals de gran experiència en el tracte i en la gestió de residències - hotels de mascotes.Can Planet és la millor opció per a quedar satisfet amb el tracte que rebrà la teva mascota.