Llibre De Les Bésties. Llibre D'amic E Amat

Colorroad.es Llibre De Les Bésties. Llibre D'amic E Amat Image
DESCRIPCIÓN

així, el Llibre de les besties El Llibre d'Amic e Amat és un capítol del Blanquema. apareix com a cap. 76 del Aix6 pot semblar una obvietat, pero no ho és: l'obra sem- Felix o Llibre de meravelles. pre ha estat una part del Blanquema, de manera que la seva datació esta inevitablement lligada a la d'aquesta obra. En 14 1. ...

Idioma: Catalán. Precio: 10.00. Peso: 0,2 Kg. EAN: 9788475307497. Estado interior del libro: En muy buen estado. Estado de la cubierta: En muy buen estado.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,21 MB
AUTOR(A) Ramon Llull
FECHA none
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Llibre De Les Bésties. Llibre D'amic E Amat en formato PDF. El libro Llibre De Les Bésties. Llibre D'amic E Amat en formato MOBI. El libro Llibre De Les Bésties. Llibre D'amic E Amat en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Ramon Llull. Disfruta leyendo con el sitio web colorroad.es.

Cap. 99 En qual manera Blaquerna ermità feu lo «Llibre d'amic e amat» Dementre que Blaquerna plorava e adorava, e en la sobirana estremitat de ses forces havia pujada a Déus sa ànima, qui el contemplava, Blaquerna se sentí eixit de manera, per la gran fervor e devoció en què era, e cogità que força d'amor no segueix manera com l'amic ama molt fortament son amat.