Educacio Visual I Plastica 2 Eso Serie Mosaico

Colorroad.es Educacio Visual I Plastica 2 Eso Serie Mosaico Image
DESCRIPCIÓN

Hola, os dejo el enlace de una presentación que trata sobre la línea, el punto y el plano. Echadle un vistazo. La actividad que aparece al final no es la que hay que realizar, pero sí puede servir de inspiración.

La nostra capacitat per a aprendre està íntimament lligada a lhabilitat per a interatuar amb el medi que ens envolta. Determinades disciplines estan associades a determinades destreses i tècniques que podem adquirir mitjançant la pràctica. Leducació plàstica és una daquelles àrees del conoixement estratament vinculada amb aquesta idea. Per això, amb aquest material, proporcionem un marc dunió entre el coneixement i lexercici pràctic daquest. En aquest text, hem conjugat nombroses activitats, que afermen directament tot allò que hem après, juntament amb una càrrega gràfica activa i moderna, afegint a més els avantatges dun quadern de treball.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,30 MB
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2005
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Educacio Visual I Plastica 2 Eso Serie Mosaico en formato electrónico. En colorroad.es encontrará el libro de Educacio Visual I Plastica 2 Eso Serie Mosaico en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Educacio Visual I Plastica 2 Eso Serie Mosaico en tu teléfono, tableta o navegador!

5 educación primaria, cicle superior (valencia, Cataluña ... Valencià: llengua i literatura 2 ESO PDF Download. Brujería, hechicería, rumores y habladurías (Universitaria) PDF Download. Burlington Speaking & Listening Practice For Bachillerato PDF Download. Caravana de lecturas 2 PDF Online. Ciencias da Natureza 5. (Aprender é crecer en ...