El Gran Llibre Del Regne De La Fantasia

Colorroad.es El Gran Llibre Del Regne De La Fantasia Image
DESCRIPCIÓN

A partir de 7 anys Tornem al Regne de la Fantasia amb un llibre meravellós i únic? Un inoblidable viatge en busca de Set Tresors Llegendaris Geronimo torna al Regne de la Fantasia, aquesta vegada en les ales del Fènix, però ara Flordiada no és lla seva aliada, sinó una reina esquerpa i hostil, que l

Geronimo torna al Regne de la Fantasia, aquesta vegada en les ales del Fènix, però ara Flordiada no és lla seva aliada, sinó una reina esquerpa i hostil, que li ordena que vagi a buscar els seus set objectes màgics. Es trobarà amb molts perills, vells i nous amics amb els quals descobrirà el veritable secret de la imaginació! Més de set-centes pàgines plenes de misteri, humor i imaginació, amb imatges impactants, molts jocs, laberints i il·lusions òptiques, a més de dues pàgines especials amb el llegendari perfum de la fantasia... i una olor terrible!

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,37 MB
AUTOR(A) Geronimo Stilton
FECHA 2014
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de El Gran Llibre Del Regne De La Fantasia en formato electrónico. En colorroad.es encontrará el libro de El Gran Llibre Del Regne De La Fantasia en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Gran Llibre Del Regne De La Fantasia en tu teléfono, tableta o navegador!

El gran llibre del Regne de la fantasia. Geronimo torna al Regne de la Fantasia, aquesta vegada en les ales del Fènix, però ara Flordiada no és lla seva aliada, sinó una reina esquerpa i hostil, que li ordena que vagi a buscar els seus set objectes màgics.