Manon Lescaut

Colorroad.es Manon Lescaut Image
DESCRIPCIÓN

(Geronte e Lescaut partono) DES GRIEUX Cortese damigella, il priego mio accettate: dican le dolci labbra come vi chiamate. MANON Manon Lescaut mi chiamo DES GRIEUX Perdonate al dir mio ma da un fascino arcano a voi spinto son io.

La Història del cavaller Des Grieux i de Manon Lescaut va ser publicada per primera vegada per separat el 1731, o després revisada i reeditada el 1753. Actualment es considera una de les obres mestres de la cultura francesa del Segle de les Llums, una novel.la que combina l'herència del racionalisme il.lustrat amb la nova sensibilitat romàntica, sense abandonar l'esquema de la tradició picaresca. Aquest relat, on es parla de sexe i de diners, de la fatalitat del desig i de la força de les convencions, conté el retrat d'una de les primeres, si no la primera femme fatale de la nostra tradició i és, en definitiva, un llibre d'una modernitat sorprenent.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,30 MB
AUTOR(A) Antoine François Prevost
FECHA 2004
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Manon Lescaut con colorroad.es. Lea el PDF de Manon Lescaut en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Manon Lescaut y otros libros de Antoine François Prevost.

« Le héros est un fripon et l'héroïne une catin », notait Montesquieu après sa lecture de Manon Lescaut. Et de fait, Manon se fait enlever par le chevalier des Grieux, met douze jours à s'apercevoir qu'il est sans ressources, accueille alors froidement ses projets de mariage, se débarrasse de lui en le dénonçant à sa famille, accepte les propositions fastueuses d'un fermier ...