La Capsa Magica 1er Trimestre 5 Anys (Inclou: Ja Soc Gran ; Que B O! ; Cases Altes I Cases Baixes)

Colorroad.es La Capsa Magica 1er Trimestre 5 Anys (Inclou: Ja Soc Gran ; Que B O! ; Cases Altes I Cases Baixes) Image
DESCRIPCIÓN

Vols quedar-te a casa amb els nens? A sortir amb nens et proposem activitats familiars perquè ho passis bé amb els teus fills. Jocs de taula, experiments per a nens, aplicacions mòbils infantils, cançons, contes tradicionals per a nens i també et proposem diferents receptes de cuina perquè cuinis amb els teus nens: entrants, primers i segons plats i postres.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,41 MB
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2003
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de La Capsa Magica 1er Trimestre 5 Anys (Inclou: Ja Soc Gran ; Que B O! ; Cases Altes I Cases Baixes) en formato electrónico. En colorroad.es encontrará el libro de La Capsa Magica 1er Trimestre 5 Anys (Inclou: Ja Soc Gran ; Que B O! ; Cases Altes I Cases Baixes) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Capsa Magica 1er Trimestre 5 Anys (Inclou: Ja Soc Gran ; Que B O! ; Cases Altes I Cases Baixes) en tu teléfono, tableta o navegador!

Nom amb el qual és coneguda l'ala esquerra del partit comunista xinès a la mort de Mao Zedong, composta per Jiang Qing, vídua de Mao Zedong, Zhang Chunqiao, Wang Hongwen i Yao Wenyuan. Acusats d'activitats contrarevolucionàries, foren empresonats el 1976 i condemnats el 1981 a mort (Jiang Qing i Zhang Chunqiao) o a molts anys de presó.