Prenint El Demble A Les Paraules

Colorroad.es Prenint El Demble A Les Paraules Image
DESCRIPCIÓN

prenent com espai linfra-ordinari , linfra -lleugeresa i el doble sentit de les paraules . És un prendre consciència de la percepció, del nostre mirar i veure. Les paraules són imatges i les imatges són paraules. Tot té un sentit en el seu sentir PARAULES CLAU: metafísica / llenguatge / espai / percepció / space in

Dóna a conèixer algunes peculiaritats de la nostra llengua com són els drets lingüístics, les maneres com podem defensar-la, els avantatges i els desavantatges del bilingüisme, els diversos sistemes d’escriptura... Aquesta obra és sobretot una recopilació d’articles apareguts entre 2004 i 2008 amb un propòsit comú: donar a conèixer al gran públic algunes peculiaritats de la nostra llengua. L’autor hi explica diversos aspectes de la llengua que parlam; els drets lingüístics; els les maneres com podem defensar-la i evitar-ne la desaparició; els avantatges i els desavantatges del bilingüisme; els diversos sistemes d’escriptura; l’origen, la formació i l’evolució dels mots; els sinònims i antònims; les llengües franques i pidgins; els problemes de traducció; els tecnicismes i mots populars; els noms de les festes i celebracions anyals; els mesos i els dies de la setmana; els noms de lloc i de persona, i fins i tot els noms comercials, com les marques de cotxe. A més de la divulgació cultural, l’autor pretén despertar en els més joves l’interès i la curiositat per l’estudi de la llengua, una afició que no fa mal a ningú i pot reportar moltes satisfaccions a aquells qui l’emprenen.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,72 MB
AUTOR(A) Antoni Llull
FECHA 2011
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Prenint El Demble A Les Paraules con colorroad.es. Lea el PDF de Prenint El Demble A Les Paraules en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Prenint El Demble A Les Paraules y otros libros de Antoni Llull.

El gal·lès és una llengua celta que parlen unes 600.000 persones, tot i que s'estan fent esforços per recuperar-la, ja que és l'idioma cooficial de Gal·les i com a tal s'ensenya a l'escola.L'idioma està documentat des del segle VI dC; la seva literatura és de les més antigues d'Europa.