El Sensenom: La Revolta D En Bernat Prats

Colorroad.es El Sensenom: La Revolta D En Bernat Prats Image
DESCRIPCIÓN

Compra online en El Corte Inglés los mejores productos y las últimas novedades en libros BARCANOVA con devolución gratis en tienda - Página 42

"La transformació", publicat amb el número 97 en aquesta col·lecció, acaba quan a mitjan segle XVI Jaume Bellesguard, pare adoptiu d'en Bernat Prats, és cremat a la foguera per haver protegit dos jueus del Call de Girona, el vell Isaac i la seva filla, els quals, abans d'abandonar per decret reial la ciutat, havien aconseguit amagar-hi un tresor. La Inquisició els havia detingut, però abans l'Isaac havia pogut explicar a en Bernat on era el tresor amagat i li havia demanat que el retornés als jueus catalans que havien emigrat a Holanda. Però en Bernat no va trobar el tresor, perquè l'inquisidor ja se n'havia apoderat. En Bernat ho va descobrir, i per això l'inquisidor el va empaitar pertot arreu, i, en no trobar-lo a ell, va fer executar el seu pare adoptiu. En Bernat va haver de tornar a fugir. Tenia, però, a favor seu que, tret dels pocs amics més íntims, tant del pare com seus, tothom creia que havia mort. Proscrit i perseguit per la justícia de l'Imperi espanyol, en Bernat adoptarà diverses personalitats fins a declarar-se "el Sensenom". El desenllaç de la història ens presenta les extremes dificultas del protagonista per retornar i com, en aquesta acció, es trobarà immers en els principals fets històrics d'una Europa convulsa i enfrontada en guerres de religió i d'expansió imperial.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,46 MB
AUTOR(A) Enric Larreula
FECHA 2007
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de El Sensenom: La Revolta D En Bernat Prats con colorroad.es. Lea el PDF de El Sensenom: La Revolta D En Bernat Prats en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Sensenom: La Revolta D En Bernat Prats y otros libros de Enric Larreula.

El Sensenom (La revolta d'en Bernat Prats). Il.lustració de Leonardo Rodríguez. Col.lecció Antaviana Nova. Editorial Barcanova. Barcelona, 2007. A partir 14 anys. Són dos volums, però en podrien ser tres.