Els Paisos Catalans I El Mediterrani: Mites I Realitats

Colorroad.es Els Paisos Catalans I El Mediterrani: Mites I Realitats Image
DESCRIPCIÓN

MEDICINES ALTERNATIVES : MITES I REALITATS de JOSEP FERRIS I TORTAJADA. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. ... i lluitar contra la malaltia, ha acudit, acudeix i acudirà, als diversos recursos i persones que li oferesquen ajuda. Als països occidentals, actualment, hi ha establerta una medicina oficial basada en l´evidència científica.

Recull de la major part dels treballs que es van presentar al segon col·loqui organitzat per l’Association Française des Catalanistes a la Université de Haute Bretagne-Rennes 2. El col·loqui va commemorar els trenta anys d’ensenyament del català en aquesta universitat i el tema escollit va ser Els Països Catalans i el Mediterrani: mites i realitats.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,71 MB
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2001
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Els Paisos Catalans I El Mediterrani: Mites I Realitats en formato electrónico. En colorroad.es encontrará el libro de Els Paisos Catalans I El Mediterrani: Mites I Realitats en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Els Paisos Catalans I El Mediterrani: Mites I Realitats en tu teléfono, tableta o navegador!

Llengua i escola a Catalunya: mites i realitats - Generalitat de ...