Barcelona De Prop (Catala / Angles / Castella / Frances)

Colorroad.es Barcelona De Prop (Catala / Angles / Castella / Frances) Image
DESCRIPCIÓN

El graduat en Estudis d'Anglès i de Català unirà el coneixement expert de la llengua de Catalunya amb el de l'anglès, la llengua internacional per excel·lència.Això facilita la inserció laboral en qualsevol professió relacionada amb les llengües i el multilingüisme en qualsevol país de la Unió Europea, com ara l'ensenyament de l'anglès i del català, la mediació cultural i l ...

BARCELONA DE PROPPepe Navarro ens apropa a Barcelona en el sentitliteral d'aquesta paraula, amb fotografies que fan visiblesaspectes que ens havien passat desapercebuts.BARCELONA CLOSE UPPepe Navarro gives us a close-up of Barcelona in the literal sense ofthe word, through photos which wake us up to aspects that hadescaped our notice up to now.BARCELONA DE CERCAPepe Navarro nos acerca a Barcelona en el sentido literal de estapalabra, con fotografías que hacen visibles aspectos que nos habíanpasado desapercibidos.BARCELONA DE PRÈSPepe Navarro met Barcelone à notre portee dans le sens líttéral decette expression, avec des photographies qui mettent en evidencedes aspects insoupçonnés de la ville.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,11 MB
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2015
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Barcelona De Prop (Catala / Angles / Castella / Frances) en formato electrónico. En colorroad.es encontrará el libro de Barcelona De Prop (Catala / Angles / Castella / Frances) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Barcelona De Prop (Catala / Angles / Castella / Frances) en tu teléfono, tableta o navegador!

El servei gratuït de Google tradueix de manera instantània paraules, frases i pàgines web entre el català i més de 100 idiomes.