Rutes De Catalunya I D'andorra - 19 Maresme - En Catalan

Colorroad.es Rutes De Catalunya I D'andorra - 19 Maresme - En Catalan Image
DESCRIPCIÓN

Sigui quina sigui la modalitat que practiques: BTT, carretera o passeig, Catalunya t'ofereix una àmplia xarxa de rutes extensa i variada. Tots els elements van en sintonia perquè la teva escapada ciclista sigui perfecta, ja que també trobaràs municipis, allotjaments, empreses de serveis i agències receptives preparades per als cicloturistes.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,56 MB
AUTOR(A) 19 Maresme
FECHA none
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Rutes De Catalunya I D'andorra - 19 Maresme - En Catalan en formato PDF. El libro Rutes De Catalunya I D'andorra - 19 Maresme - En Catalan en formato MOBI. El libro Rutes De Catalunya I D'andorra - 19 Maresme - En Catalan en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor 19 Maresme. Disfruta leyendo con el sitio web colorroad.es.

Temps de pèsols al Maresme ... La Ruta de l'Ermità . Excursions en catamarà a Cambrils. Sortida fotogràfica a Castell de l'Areny. Recolliment i visita al monestir de Poblet. Sopar amb bombolles a Cerdanya Resort. Cerca de dofins amb caiac a Sant Feliu de Guíxols. ... Amb la col·laboració de Generalitat de Catalunya.